„Ей така“! Хитово парче на хоризонта!


 

 

Любителите на висококачественото музициране и изтънчена визия вече имат с какво да задоволят и най-големите си очаквания.
Дел Падре поднася на публиката едно музикално явление „Ей така“. В хармоничен и завладяващ дует с Поли Генова, фюжън групата е произвела една брилянтна композиция за – парче, което грабва веднага и остава в паметта ти като любим рефрен. „Ей така“ е сингъл, който повежда крак на нов проект за Дел Падре – втори албум. Звученето на парчето е нетипично за групата, но определено в полза на меломанския свят. Лиричен саунд в нежно темпо и любовен текст! Микс от надежда и носталгия изпят с уникалните гласове на Христо Коликов и Поли Генова.
След представянето си снощи (15.09.2016 г.) в столичен клуб, в екзалтираната публика не остана и капка съмнение, че сингъла вдига летвата много високо. Във визуално отношение парчето „Ей така“ е равностойната половинка на музикалната част. Клипа освен, че е произведен безупречно, вкарва зрителя в един влюбен, интимен свят в най-добрата човешка вселена – сърцето. Изтънчен, монохромен, с очарователни близки планове, напомнящ за сън от който не искаш да се събудиш.

Music by Del Padre and Svilen Angelov
Lyrics by Hristo Kolikov (Padre)
Hristo Kolikov – Lead Vocals (Padre)