Ивет: За мен беше чест, удоволствие и щастие

# SvishtovToday 18.08.2016 00:00 3655

Ивет Лалова-Колио коментира представянето си на финала на 200 метра. Българската спринтьорка обяви, че е доволна от факта, че е стигнала до този престижен старт и съжали, че не е имала възможността да запише най-доброто си време за сезона.


"Чувствам се прекрасно заради факта, че участвах на този финал. За мен беше не само щастие и удоволствие, но и голяма чест. Истината е, че имах сериозни физически проблеми и трябваше да стискам сили до последно. Платих си за силното бягане в полуфинала. Днес исках единствено да завърша състезанието с най-добрия си резултата за сезона, но тази прословута контузия не ми позволи. Въпреки всичко, се радвам, че бях финалистка в любимата си дисциплина"

, каза Ивет пред БНТ.


"В спринта човек никога не може да се пази. След излизането от завоя усетих болка, но това е част от живота на всеки спортист. От всяко състезание се уча. Винаги трябва да преодоляваш себе си и да израстваш по мъничко. Гледам позитивно и продължавам напред. Благодаря на всички, които са станали в този час или изобщо не са лягали. Обичам ви и ви благодаря за подкрепата"

, заяви още развълнуваната спринтьорка.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери