Дербито в главата на един кмет

# Reporter Svishtov 15.10.2016 00:00 37794

"Син", червен или гербер е свищовският кмет? Това се питаха с недоумение този следобед жителите на Свищов, които присъстваха на предизборно мероприятие на ПП "ГЕРБ", провело се в салона на читалището.

"Не се притеснявам да изляза пред жителите на Свищов и да дам подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Правя го, защото ГЕРБ не се притесняваха да застанат зад мен, когато Свищов имаше нужда от промяна. Обединението е в интереса на гражданите."

Това каза кметът на Свищов Генчо Генчев, издигнат от БСП, по време на среща на кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева и председателя на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов с жители на града. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. 

По думите на кмета, Свищов заема полагащата му се роля в България. 

„Това е доказателството, че когато работим ръка за ръка се постига успех. Всичко, което съм постигнал като кмет на Свищов не е благодарение само на мен, а е резултат и от подкрепата на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов. Ние с председателя на Общинския съвет Кристиян Кирилов от ГЕРБ вървим рамо до рамо в управлението на Свищов. Когато сме устремени по пътя в интерес на гражданите, не можем да се делим на бели, червени или сини. За всички нас интересът на Свищов и на гражданите е на първо място. С избора на Цецка Цачева за президент съм сигурен, че ще продължим по верния път на развитие“

, категоричен бе Генчо Генчев.

Както казват старите хора "Де го чукаш, де се пука!"


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери