Свищов остава приоритет за Станислав Благов

# SvishtovToday 01.01.1970 00:00 7508

През седмицата в Свищов се проведе изключително интересна и вълнуваща среща на водача в листата на Реформаторския блок за 4.МИР – Велико Търново Станислав Благов с избиратели и съмишленици от различни професии – учители, спортни деятели, лекари, юристи. 

За участниците в срещата не беше новост толерантната и позитивна кампания на  г-н Благов, която води и ще продължи да води. Опитът му, като градоначалник в продължение на 4 мандата му е подсказал, че хората и събитията, с които го е срещнала работата, на които е отдал и от които е получил енергията си през годините, няма да го предадат. Акцентите в разговора бяха поставени върху огромното желание на кандидата за народен представител да работи за изравняване на постиженията на Северна и Южна България в редица стопански сфери. Амбициите за Свищов са насочени по-конкретно в:

  • инфраструктурата – включително проекта за мост между Свищов и Зимнич;

  • бизнеса, който да обезпечи по-голяма трудова заетост в региона;

  • образованието – с разгръщане на потенциала на Стопанска академия „Д. А. Ценов“

  • спорта –футбол, баскетбол, тенис и др.             

Категорично г-н Станислав Благов заяви, че ще бъде народен представител от целия Великотърновски МИР, но разбира се, родният град ще остане негов приоритет – за да се върне Свищов на картата на стопански активните, оживени и проспериращи градове, с европейски облик и културна идентичност.

А неговите съмишленици го увериха, че ще го подкрепят, както и в тази негова, но и обща битка и кауза - Общите усилия да доведат до сигурен успех.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com