Интензивна работа и резултати на свищовската полиция

# SvishtovToday 01.01.1970 00:00 1399

17-годишно момче е обвинено в опит за кражба от жилище в с. Александрово. На 23 март тази година в полицейското управление в Свищов е получен сигнал от 27-годишен мъж, който обяснил, че е заварил в жилището си в с. Александрово непознат, който се е опитал да краде. При появата му неканеният младеж се опитал да избяга, а тъжителят направил неуспешен опит да го задържи. Вчера младежът е установен и след доклад на материалите в прокуратурата е привлечен, като обвиняем. Задържан е за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.

Наркотични вещества иззеха служители на полицейското управление в Свищов.  На 29 тази година в Свищов е извършена проверка на 25-годишния С. И. от същия град. В него са намерени и иззети около 1 гр. амфетамин. По двата случая са образувани бързо производства. 

Водач, употребил алкохол е установен в Свищов. Вчера в крайдунавския град е извършена проверка на лек автомобил «Ситроен Берлинго», управляван от 52-годишния С. Г. от с. Козловец. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,70 промила. Срещу него е започнато бързо производство.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com