Panasonic EZ950: Истинско кинематографично изживяване

# SvishtovToday 20.12.2017 13:13 2291

Panasonic EZ950 e 4K UHD OLED телевизор от ново поколение с невероятна прецизност на цветове, контраст и с безпрецедентни нива на черното. Оборудван е с най-новия и модерен чипсет на Panasonic Studio Colour HCX2, който осигурява прецизност на цветовете, невиждана досега при потребителски телевизор, и която доскоро беше достъпна само при професионалните монитори. EZ950 е оптимизиран от водещи специалисти по визуални ефекти в Холивуд за точното пресъздаване на картина, която напълно отговаря на визията на режисьора. Изключителният звук на EZ950 се възпроизвежда от мощни 40W говорители и впечатлява със своята пиедестална поставка, вдъхновена от най-новите тенденции в интериорния дизайн.

Поддръжа HDR10 и Hybrid Log Gamma за Blu-ray, и е съвместим с поточно предавани 4K HDR данни от Netflix, Amazon и YouTube.

EZ950 е оборудван с новата функция HDR Brightness Enhancer, специално предназначена за оптимизиране на HDR картината в много светли помещения. Тъмните сцени, които са трудно видими в такива условия, се оптимизират чрез увеличаване на яркостта в зоните, където тя е ниска, което придава нужното им въздействие, дори в много светла среда.

Всичко това е поместено в конструкция с елегантен дизайн, със специално подбрани висококачествени материали, което насочва вниманието далеч извън чисто физическата конструкция. Моделът се предлага в 65 и 55-инчов размер.

EZ950 притежава пълен 4K сертификат от световноизвестната независима група THX – престижно признание за качеството и прецизността на картината на тези телевизори. Покрива и строгите изисквания на UHD Alliance за най-високото ниво „Ultra HD Premium“.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери