Неправоспособен шофьор и обекти без лиценз установени от свищовските полицаи

# SvishtovToday 16.01.2018 07:28 809

Водач, с временно отнето свидетелство за управление на автомобила, установиха служители на РУ – Свищов. Вчера в района на с. Горна Студена е извършена проверка на товарен автомобил «Пежо Боксер», управляван от 28-годишния С. С. от с. Малки Чифлик. В хода на проверката е установено, че водачът е с временно наложена принудителна административна мярка – временно отнето свидетелство за управление на автомобил до заплащане на дължимите глоби. Срещу него е образувано бързо производство.

При специализирана полицейска операция, проведена на територията на РУ  Свищов са извършени проверки на 17 автомобила, 19 граждани и 4 обекта. Съставени са 2 акта и са наложени 7 глоби по фиш. В два от проверените обекти е установено, че се осъществява частна охранителна дейност, без необходимия лиценз. По двата случая са образувани преписки за допуснати административни нарушения по Закона за частната охранителна дейност.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com