Слънчев старт на седмицата с временни увеличения на облачността

# SvishtovToday 05.02.2018 06:04 230

Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб вятър, предимно от запад-северозапад. Максимални температури, в повечето райони, между 5° и 10°, в София около 6°. За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 7°. Продължителността на деня е 10 часа и 04 минути. Ветрове от Запад - 9 км/ч и пориви на вятъра от 15 км/ч. 

 

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за февруари и прз деня слабо ще се повиши.

Над планините ще има променлива облачност. Само на отделни места в Родопите е възможно да превали слаб сняг. Ще духа до умерен, по най-високите върхове силен западен вятър, но с тенденция на отслабване. Максималната температурата на 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра минус 4°.

Над Черноморието ще има променлива облачност, значителна над северното крайбрежие. Вятърът ще е слаб от северозапад-север. Максималните температури ще са 6°-8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще отслабне до 1-2 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com