Няколко превалявания в сряда

# SvishtovToday 07.02.2018 06:52 261

Днес облачността ще е променлива, по-често значителна, на места с превалявания от дъжд. В сутрешните часове на места в низините и около водните басейни ще има мъгли. Ще духа слаб в източната половина на страната умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са от 7° до 12°, за София - около 9°. За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 12°. Продължителността на деня е 10 часа и 08 минути. Дъждовното време ще продължи до сряда късно през ноща.

Атмосферното налягане е близко до средното, но през деня значително ще се понижи.

В планините облачността ще е по-често значителна. Ще има превалявания, над 1800-2000 метра сняг, а в по-ниските части - ще са от дъжд. Ще духа умерен и силен югозападен вятър, който след обяд още ще се усили. Максималната температурата на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра около 0°.

По Черноморието ще е предимно облачно. На отделни места, главно по южното крайбрежие, е възможно да има слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 8°-9°. Температурата на морската вода е 6-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com