Зони с мъгла и облачно в сряда

# SvishtovToday 07.03.2018 07:45 184

Днес преди обяд на места места равнините и котловините ще има мъгла или ниска облачност, а над останалите райони ще преобладава слънчево време. В следобедните часове от запад облачността ще започне да се увеличава и на отделни места в западните райони ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 14° и 19°, по-ниски ще останат по поречието на Дунав, за София – около 14.

За Свещов и региона прогнозна максимална температура от 11°. Продължителността на деня у 11 часа и 28 минути.

Атмосферното налягане е значително по-ниско от средното за март - слабо ще се повиши.

 

Над планините ще преобладава слънчево време. В следобедните часове от запад облачността ще се увеличава и до вечерна на отделни места в масивите от Югозападна България ще превали слаб дъжд, над 2000 метра - сняг. Вятърът ще отслабне и ще е умерен до силен вятър, от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра – около 10°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието облачността ще намалее и след обяд ще е предимно слънчево време. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максимални температури между 14° и 19°. Температурата на морската вода е 5-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com