Само за денонощие свищовската полиция установи - неправоспособен водач, такъв с марихуана и пиян шофьор

# SvishtovToday 13.03.2018 07:31 1146

Тази нощ в 01,10 ч. в Свищов е извършена проверка на лек автомобил «Воксхол», управляван от 38-годишния Б. Б. от Плевен. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,84 промила. Водачът е отказал кръвна проба. 

Неправоспособен водач, установиха служители на полицейското управление в Свищов. Вчера в с. Алеково е извършена проверка на товарен автомобил «Форд Транзит», управляван от неправоспособния М. Р. (42 г.) от с. Червена. В хода на проверката е установено, че той е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. 

Вчера в крайдунавския град е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген Пасат», управляван от 24-годишния П. А. от гр. Трявна. В хода на проверката във возилото е намерена и иззета листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана. Наркотичното вещество е с тегло 1 гр. 

По трите случая са образувани бързи производства.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com