Свищовлии с канабис и неправоспособен водач установени в следствие действия на органите на реда в Свищов

# SvishtovToday 14.03.2018 07:39 654

Вчера сутринта служители на РУ – В. Търново са извършили проверка на товарен автомобил «Мерцедес», с намиращи се в него 7 души, всички от Свищов. В 53-годишния Ц. Б. и 29-годишния му брат П. Б. са намерени и иззети саморъчно свити цигари и топчета листна маса, които при полеви наркотест са реагирали на канабис. Наркотичното вещество установено и в двамата е около 4 г. Снощи в 21,00 ч. в Свищов е извършена проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 26-годишния С. С. от с. Павел. В хода на проверката във водача са установени и иззети около 2 г. растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. Срещу тримата са започнати бързи производства.

Бързо производство за неизпълнение на полицейско разпореждане е започнато в полицейското управление в Свищов срещу 37-годишен неправоспособен водач. Вчера по обяд в с. Овча Могила е предприета проверка на лек автомобил «Фолксваген Поло». Униформените служители подали сигнал със стоп палка, но водачът отказал да спре и ускорил движението си. Малко по-късно возилото е спряно и установено, че зад волана е 37-годишния Г. К. от същото село. В хода на проверката е изяснено, че мъжът е неправоспособен. Срещу него е започнато бързо производство.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com