АПЕЛ: Да помогнем на един млад свищовлия!!!!

# SvishtovToday 18.07.2018 06:30 7682

Svishtovtoday.com се присъединява към дарителска кампания в полза на Цветан Александров.

Това е начинът по който ние можем да помогнем. Правим го своевременно.

По този повод публикуваме апела на една майка, която ни трогна и неможем да останем безразлични. Текста е от  социалните мрежи и е без редакторска намеса .

Убедени сме , че свищовлии не са загубили своето милосърдие и по примера на свищовските предци - дарители всеки ще помогне както и с каквото може, за което предварително Ви БЛАГОДАРИМ!

Обръщам се към всички Вас и го правя заради здравето на сина ми Цветан Александров. Той е на 20 години - енергично, жизнерадостно, добро момче. Голямата ни болка идва от това, че Цецо може да остане инвалид за цял живот. Като малък тренираше футбол в „Академик“ Свищов. По време на тренировка падна и изкълчи лявото си рамо (т.нар. извадено рамо). От тогава рамото му е слабо място и травмата се случва вече девети път. Лекарите казват, че ако не се оперира, няма да може да движи ръката си. При операцията се поставят два импланта, които трябва да компенсират нарушената цялост на раменната става. Операцията се поема от здравната каса, но имплантите се заплащат от пациента.

Стойността на двата импланта е общо 1 200 лв. Сумата не изглежда голяма, но семейството ни не може да я плати. А операцията трябва да бъде направена до края на месец юли, най-късно в началото на август.

Молбата ми е да помогнете на един млад човек. Да помогнете на Цецо да се чувства пълноценен. Открихме сметка на негово име, в която може да дарите частица надежда за нормален живот. За да е прозрачно всичко, ще публикувам в това събитие името на всеки дарител, както и дарената сума. Ако някой иска името му да не се обявява, просто ще запиша „анонимен дарител“, но винаги сумата ще бъде обявявана. Освен това, ще публикувам и извлечение от движението по сметката, както и платежните документи по самата операция. Притесняват ме кратките срокове, но се надявам достатъчно хора да откликнат своевременно.

Това са данните за сметката:

ЦКБ АД – клон Свищов

BIC код: CECBBGSF

IBAN: BG50 CECB 9790 10G4 1496 00

Цветан Стефанов Александров

Готова съм да се чуя или срещна с всеки желаещ да помогне. Казвам се Мадлена.

В самото събитие е качен амбулаторният лист, както и актуална снимка на сина ми. В момента той постоянно носи обездвижваща превръзка.

Моля за Вашата помощ!

 

 


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com