Добрата новина днес : Свищовлии събраха сумата за Цветан и неговата операция

# SvishtovToday 19.07.2018 09:06 3360

"СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" - ПРЕПОТВЪРДИХТЕ ГО ВСИЧКИ ВИЕ, ХОРАТА КОИТО МУ ПОМОГНАХТЕ.

Аз лично очаквах положителна реакция от публикувания тук апел на майката на Цветан, но не и в такива мащаби. Нистина забележително. От името на редакцията и от цялото семейство на Цветан Александров едно огромно БЛАГОДАРЯ за всички Вас!!!

Публикуваме пълният текст на обръщението от социалната мрежа и неговя профил. Както досега сме съпричастни с неговата исторя, ще продължим да Ви информираме за всичко случващо се по неговата операция и съпътстващи дейности, както и обстоен отчет на всичко свързано и за дарителите в тази акция.

Ще следим и за това поетите ангажименти от един млад свищовлия ще бъдат изпълнени на 100%, каквато беше и помоща Ви за него.

 

СУМАТА Е СЪБРАНА !!! Искам да изкажа огромни благодарности на всички вас ХОРА !!!

Благодаря на всеки един човек, независимо дали парично или морално ми е помогнал. За мен е ВАЖНО, че сте до мен и ме подкрепяте. Благодаря отново на всички!

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ И ВИНАГИ ДОБРОТО ДА Е В СЪРЦАТА ВИ!


ВСИЧКИ ХОРА,КОИТО СА ДАЛИ ПАРИ НА РЪКА,ЩЕ БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ ОЩЕ ДНЕС!

Извлечение от банковата сметка, документи от: Easy pay, wester union, Еконт, ЩЕ БЪДАТ КАЧЕНИ СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА МИ ТУК И НА ПРОФИЛА МИ.

НА 30 ЮЛИ 2018Г. ЗАМИНАВАМ ЗА ПЛЕВЕН, А НА 31 ЮЛИ ЩЕ БЪДЕ САМАТА ОПЕРАЦИЯ.

ОПЕРАЦИЯТА: ЩЕ СЕ СЪСТОИ ОТ СЛАГАНЕ НА ИМПЛАНТИ В РЪКАТА, РЕХАБИЛИТАЦИЙ И ФИЗИОТЕРАПИЯ.
СЪЩО В СЪБИТИЕТО И НА ПРОФИЛА МИ, ЩЕ БЪДАТ КАЧЕНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ИМПЛАНТ, ФИЗИОТЕРАПИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ, ТРАНСПОРТНИ И ВСИЧКИ ДРУГИ РАЗХОДИ ПО ОПЕРАЦИЯТА.

СУМАТА,КОЯТО ОСТАНЕ, ЩЕ ДАРЯ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ ВАС НА ДРУГО ДЕТЕ, КОЕТО ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ. ДА МУ ВДЪХНЕМ ЗАЕДНО СИЛА И КУРАЖ, КАКТО ВИЕ ВДЪХНАХТЕ НА МЕН!


БЛАГОДАРЯ ВИ, ВИЕ СТЕ ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА!!!❤


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com