Предимно слънчево в сряда

# SvishtovToday 08.08.2018 06:05 173

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места, главно в източните и планинските райони ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 30 и 35°.

З Свищов и региона прогнозна максимална температура от 33°. Продължителността на деня е 14 часа и 18 минути. 

Атмосферното налягане ще се задържи близко до средното за август.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали краткотрайно. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра – около 15°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността и отделни места, главно по южното крайбрежие краткотрайно ще превали. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са: 29-31°. Температурата на морската вода е 27-28°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com