Петък слънце и край на работната седмица

# SvishtovToday 17.08.2018 06:29 213

Днес ще е предимно слънчево. Ще има и временни увеличения на облачността, но само на отделни места, главно в Западна България краткотрайно ще превали и прегърми. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 30° и 35°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 34°, ще се усеща като 37°. Продължителността на деня е 13 часа и 55 минути. 

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и се остане без съществена промяна

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще има и временни увеличения на облачността, но само на отделни места в масивите от Западна България краткотрайно ще превали. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Температурите ще останат без съществена промяна, максималната на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра – около 16°.

Над Черноморието ще e предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 29–31°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com