Дъждовен понеделник

# SvishtovToday 01.10.2018 06:57 261

Днес облачността ще е значителна. Валежите в източната половина от страната ще продължат, а в крайните източни райони ще са значителни. В западните райони преваляванията ще са на отделни места и незначителни по количество. Ще духа слаб, в Източна България умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 16° и 21°, по-ниски в Североизточна България – между 12° и 15°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 15°. Продължителността на деня е 11часа и 46 минути.

 

В планините ще е предимно облачно, мъгливо и на много места ще вали дъжд. Значителни валежи ще има в Източните Родопите и Странджа-Сакар. Ще духа умерен, временно до силен югоизточен вятър, който след обяд в масивите от Западна България ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра – около 8°.

По Черноморието ще е облачно и дъждовно, със значителни валежи. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 19°-21°. Вълнението на морето ще е около 3 бала. Температурата на морската вода е 21 -22°.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com