Облачно и мъгливо време в понеделник

# SvishtovToday 03.12.2018 04:20 126

Днес, над по-голямата част от страната, ще бъде предимно слънчево, след обяд над Западна България с разкъсана висока облачност. В западната половина от Дунавската равнина ще се задържи облачно и мъгливо и там дневните температури ще останат отрицателни: минус 4° - минус 2°, а в останалата част от страната ще са между 4° и 9°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 1°. Продължителността на деня е 09 часа и 09 минути. В равнинната част от областта през целия ден температурите ще се задържат отрицателни.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за декември – слабо ще се понижи.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 5°, на 2000 метра – около 0°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места с намалена видимост. Максимални температури на въздуха: 6°-9°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com