Студен и слънчев вторник

# Reporter Svishtov 08.01.2019 03:19 117

Днес над по-голямата част от страната облачността ще намалее, а вятърът ще отслабне. Минималните температури ще са предимно между минус 8° и минус 13°, на места до минус 15° - минус 18. През деня ще има разкъсана облачност, на места намаляваща до предимно слънчево. В източните райони ще духа слаб вятър от запад, северозапад. Студено, с максимални температури между минус 4° и 1°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от -2°,минимална -10. Продължителността на деня е 09 часа и 07 минути.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за януари - бързо ще се понижава.

Над планините облачността ще намалее, над много райони до предимно слънчево. Ще духа предимно умерен северозападен вятър, който след обяд ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 6°, на 2000 метра – около минус 13°.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност, по-значителна над северната част. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 0°-2°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com