Частично слънчево в сряда

# Reporter Svishtov 13.03.2019 04:45 151

 

Днес ще бъде предимно слънчево със слаб до умерен вятър от изток-североизток. На места в Северна България видимостта ще е намалена. Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат между 8° и 13°, в София около 8°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 11°, минимална 2°. Продължителността на деня е 11 часа и 47 минути. Облачно утро.Слаб североизточен вятър. Слънчевата усмивка на баба Марта ще се покаже през деня.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, но през деня слабо ще се понижава.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но само на отделни места е възможно да превали слаб сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток, а по най-високите части на Рила и Пирин от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 4°, на 2000 метра - около минус 4°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 8°-9°. Температурата на морската вода е 7°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com