Облаци в четвъртък

# Reporter Svishtov 14.03.2019 04:28 116

Днес облачността ще бъде значителна и в следобедните часове на места в западната половина от страната ще превали дъжд. В Източна България ще духа до умерен юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 7° и 12°, в София около 7°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 12°, минимална 4°. Продължителността на деня е 11 часа и 49 минути. Ясно утро. Слънчев предиобед, променлива облачност. Възможни превалявания от дъжд.

 Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и през деня още малко ще се понижи.

В планините ще е предимно облачно. В масивите от Западна и Централна България ще има валежи от сняг, под 1200 метра - от дъжд. Ще духа умерен, по билата до силен вятър от западната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 1°, на 2000 метра - около минус 4°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно, но ще е без валежи. Ще духа умерен юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са 7°-10°. Температурата на морската вода е 7-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com