Слънце във вторник

# Reporter Svishtov 10.09.2019 03:30 257

Днес над страната ще преобладава слънчево време. Ще има и временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София около 26°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 29°, минимална 13°. Продължителността на деня е 12 часа и 47 минути. Облачно утро. Слънцето ще грее и днес спокойно и неотстъпващо топлата си усмивка. Есенен повей на североизточния вятър ще ни разхлажда. Поредицата от топли дни продължава.

Атмосферното налягане в сутрешните часове е близко до средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен, по високите и открити части – до силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 20°, на 2000 метра 13°.

Над Черноморието ще се задържи предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 25° и 26°. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде 2 -3 бала


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com