Слънчева събота

# Reporter Svishtov 14.09.2019 03:18 489

 Днес ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността, главно над източните райони. Без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър: в северозападната половина от страната ще е от север-северозапад, а в югоизточната – от североизток. Максимални температури между 27° и 32°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 31°, минимална 15°. Продължителността на деня е 12 часа и 36 минути. Слънчево утро. Лятото ни изпраща последни горещи поздрави днес. Лек северозападен вятър ще помага да отвеем боклуците около нас, дома ни и природата.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще остане без промяна.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – около 20°, на 2000 метра – около 12°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд по северното крайбрежие с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 27-30°, температурата на морската вода е около 25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com