Слънце и в неделя

# Reporter Svishtov 15.09.2019 03:06 338

Днес ще е преобладава слънчево време. В Централна и Източна България ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Дневните температури слабо се понижат и максималните в страната ще са предимно между 24° и 29°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 28°, минимална 11°. Продължителността на деня е 12 часа и 33 минути. Слънцето ще изгрее в 7 часа. Лекият североизточен вятър носи разхлаждане и загатва за понижаване незначително на температурите през деня. Слънцето ни обича. В последния ден на седмицата и лятната ваканция ще се усмихва и топли с лъчите си. Чудесно неделно време за разходка и игри.

Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от средното за месеца.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра – около 11°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са между 23° и 25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com