Какъв трябва да е Общинският съвет ?

# SvishtovToday 08.10.2019 11:06 1818

Светлана Георгиева:

Общинският съвет законодателства в рамките на общината. В предходните общински съвети на Община Свищов имаше изключително опитни съветници, дългогодишни стопански ръководители и ръководители на катедри в Стопанска академия“Д.А.Ценов“. В аналите на законодателната власт присъстват имена на личности, които и днес респектират с обществения опит, със знанията, с достойното си поведение- проф. Радко Радков, д-р Динков, инж. Симеон Симеонов, инж. Кирил Найденов, доц. Проданов, проф. Захариев, доц. Габровски, адвокат Надка Балева, Александър Екимов, инж. Георги Манов, проф. Борислав Борисов, Павел Павлов... Своята следа оставиха известни и почитани в града и общината лекари, учители, предприемачи, спортни деятели…

Заседанията на общинския съвет бяха като в учебна аула, с истински дебати на високо академично ниво. Всички се съобразяваха с обективната действителност, търсеха се и се намираха трудни решения!

Казвам всичко това, защото да си общински съветник е преди всичко отговорност! Трябват знания, опит, компетентност и воля, а не само вдигане на ръка при гласуване!

Хората, с които работя, имат огромен опит както в изпълнителната, така и в законодателната власт! Днес, повече от всякога е важно да подкрепим качествени кандидати, гаранти за нивото на решенията!

Купуването и продаването на гласове е пресъпление!

Платена публикация


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com