Бойко Александров - 129, д-р Евгений Митанов- 128

# SvishtovToday 09.10.2019 06:19 1079

29. Бойко Симеонов Александров

Той е общински съветник от 2007 до 2019 г.Ако сте присъствали на заседание на Общински съвет Свищов през настоящия и предходните мандати, щяхте да видите, че по най-наболелите проблеми на общината Бойко Александров прави експертно изказване, подплатено с неоспорими доказателства. Четири години е председател на най-голямата група в Общинския съвет – на Коалиция “За Свищов”. Предприемач.

Бойко Александров:

“В предходния мандат оставихме стабилен бюджет с над 3 млн. лв. преходен остатък! Осигурихме средства за проекти на стойност 18 млн. лв., които екипът на Генчо Генчев така и не реализира докрай!

Финансово стабилна община, данъци- едни от най-ниските в областта, а такси- на реални ставки. Благоприятна икономическа среда и възможности за местния бизнес!“,

твърди господин Александров.

 

28. д-р Евгений Борисов Митанов

лекар

Започнал е своя професионален път като ординатор в МБАЛ“ Димитър Павлович“ – Свищов през 1984 г След няколко години е началник на отделение по Анестезиология и интензивно лечение , а след това следват две мисии в Афганистан. Поема лечебното заведение в момент на колапс и го стабилизира финансово!

Д-р Митанов твърди:

“Финансовото състояние на болницата остава тежко! Въпреки дадените обещания, близо 20 човека, част от медицинския състав на болницата, напуснаха! Кризата с персонала е водещ проблем и към днешна дата!”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com