Лято във вторник

# Reporter Svishtov 05.11.2019 03:57 674

Днес ще е слънчево и ще остане топло за сезона. Повече облаци ще има сутринта над източните райони. Вятърът ще се задържи от югозапад и ще е слаб, в планинските райони – до умерен. Максимални температури между 20° и 25°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 24°. минимална 10°. Продължителността на деня е 10 часа и 06 минути. Втори ден от лятната седмица на ноември. Ясно и топло утро. Днес като вчера, ще бъде слънчево. Благоприятно време за оран. Който орал - добре, който не е - да оре! Агрофитнес за пенсионери и работа, работа, работа да искаш.  

Атмосферното налягане ще се повишава, но ще остане по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще е слънчево. Ще духа до умерен, по високите и открити части и временно силен запад-югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 18° , на 2000 метра – около 11°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с по-значителна облачност в сутрешните часове. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха между 21° и 24°. Температурата на морската вода е 17°. Вълнението на морето преди обяд ще е 3 бала, след пладне ще отслабне, в повечето райони до 2 бала


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com