Слънце и в сряда

# Reporter Svishtov 06.11.2019 03:31 594

 Днес времето ще остане динамично с температури, значително по-високи от обичайните. Преносът на въздушни маси ще е от юг-югозапад. Ще е ветровито, особено в Източна България и районите разположени северно от планините, където южният вятър ще се проявява и като фьон. Облачността над страната ще е разкъсана, предимно средна и висока. Над северозападните райони облачността ще е значителна и там след пладне ще превали слаб дъжд. Дневните температури ще бъдат предимно между 21° и 26°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 26°. минимална 11°. Продължителността на деня е 10 часа и 04 минути. Необичайно топло и ветровито утро. Ясно е, че слънцето в сряда няма да сяда. Почивка в късния  следобед, когато ще се заоблачи. Поредният слънчев ден от седмицата е подарък на есента за нас.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за ноември и още ще се понижи.

Над планините ще има разкъсана средна и висока облачност. Ще духа силен, по билата и бурен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 18°, на 2000 метра – около 11°.

Над Черноморието ще има разкъсвана средна и висока облачност. Ще духа умерен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 20°-24°. Температура на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com