По вече слънце в събота

# Reporter Svishtov 09.11.2019 03:50 652

Днес, през по-голямата част от деня, ще бъде предимно слънчево - след обяд с разкъсана висока облачност. Сутринта на места в низините и котловините ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще духа слаб, в Източна България и планинските райони – до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 19° и 24°, по-ниски в крайните северозападни райони.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 23°, минимална 13°. Продължителността на деня е 9 часа и 56 минути. Стената от мъгла през ноември отново и след 30 години рано сутрин в събота. Днес предимно обнадеждаващо слънчево. Следобед успешно разкъсване на облаците. Слаб вятър на промяна на времето ще ни настройва оптимистично.

Атмосферното налягане е ще се задържи по-ниско от средното за месеца.

Над планините облачността ще е променлива, без съществени валежи. Ще духа до умерен, по високите и открити части и временно силен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра - около 8°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен юг-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 20°-24°. Температурата на морската вода е 18°, по-ниска е на север от н. Калиакра. Вълнението на морето ще е 2 бала


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com