Слънчев понеделник

# Reporter Svishtov 11.11.2019 04:07 743

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има над Югоизточна България, където на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от югоизток. Максималните температури ще бъдат между 15° и 20°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 20°, минимална 10°. Продължителността на деня е 9 часа и 51 минути. Започва още една необичайно топла седмица за ноември. Утрото в понеделник - ясно и обещаващо хубаво време. Днес слънчево. Какво по хубаво от това и още нещо, за нас хората ?

Атмосферното налягане ще се повиши и ще бъде по-високо от средното за ноември.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 10°, на 2000 метра – около 4°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време, с по-значителни увеличения на облачността над южното крайбрежие, където на места ще превали дъжд. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 19°-20°. Температурата на морската вода е 18°-19°, на север от н. Калиакра: 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com