Студено слънце в неделя

# SvishtovToday 01.12.2019 08:31 331

Днес преди обяд над Източна България облачността ще е значителна и все още на отделни места в североизточните райони ще има слаби превалявания. Над западната половина от страната ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове и над източните райони облачността ще намалее до незначителна. Вятърът от север-северозапад ще отслабне и постепенно ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са между 4° и 9°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 5°, минимална -3°. Продължителността на деня е 9 часа и 12 минути.

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Над планините ще е предимно слънчево. Преди обяд значителна ще е облачността над масивите от Източна България облачността и там на отделни места ще превалява сняг. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра около 3°, на 2000 метра - около минус 4°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е значителна, след обяд ще се разкъса и намалее до предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 6°-9°. Температурата на морската вода е около 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com