Слънчево в понеделник

# Reporter Svishtov 02.12.2019 03:54 749

Днес от запад облачността, средна и висока, ще се увеличава и вплътнява, но все още без валежи. В сутрешните часове на места в равнините ще се образува мъгла. През деня вятърът ще се ориентира от югозапад, ще се усили, особено в източната половина от страната. Дневните температури слабо ще се повишат и преобладаващите максимални ще бъдат между 5° и 10°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 7°, минимална 1°. Продължителността на деня е 9 часа и 10 минути. Ясно и студено утро. Дунавската мъгла няма да ни изненада. Началото на седмицата и краят на годината започват с топло декемврийско слънце. Дано да грее повече около Калето и по надолу към СА. Към края на деня ще се заоблачи, но няма да вали. Зимата пристъпва крачка по крачка . Няма да ви изненада, нали ?

Атмосферното налягане ще се понижава и към края на деня ще бъде по-ниско от средното за декември.

Над планините облачността ще се увеличава и вплътнява, но все още валежи не се очакват. Ще духа силен, по билата и временно бурен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 5°, на 2000 метра – около 0°.

Над Черноморието през деня от запад облачността, средна и висока, ще се увеличава. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 10°-11°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com