Мъгла в събота

# Reporter Svishtov 07.12.2019 03:46 587

Днес облачността ще е променлива, често значителна и на места ще има слаби превалявания от дъжд или ръмежи. Сутринта в отделни райони на Западна България ще има условия за образуване на поледици. Ще е почти тихо, в Източна България със слаб вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 5° и 10°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 7°, минимална   3°. Продължителността на деня е 9 часа и 04 минути. Осъмваме в гъста мъгла, която по късно ще отстъпи място на облаците. Днес предимно облачно. Малко успешни опити на слънцето да се покаже по обед. Превалявания от дъжд ще има в късния следобед. Събота - тиха, спокойна, с мъгляви намерения за почивния ден. Ще ръмят предложения, студени и студентски в навечерието на Студентския празник. Изборът е ваш !

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и бавно ще се понижава.

В планините облачността ще е значителна, с превалявания от сняг, под 1700 метра – от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра – около 0°.

По Черноморието облачността ще е променлива, често значителна и след обяд на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 8° и 10°. Температура на морската вода 12°-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com