Мъгла и слънце в понеделник

# Reporter Svishtov 09.12.2019 04:24 570

Днес ще е предимно слънчево, но на места в низините и котловините през по-голямата част от деня ще е мъгливо. Почти тихо, в Източна България със слаб южен вятър. Максималните температури ще са между 7° и 12°, по-ниски в районите с трайна мъгла.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 10°, минимална   0°. Продължителността на деня е 9 часа и 02 минути. Ясно и студено утро. Мъглата и облаците са на старт. Ще се надбягват до обед. Следобед слънцето ще ги посрещне на финала.Приятен зимен ден.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен запад-югозападен вятър. Ще се затопли и максималната температура на 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта на места видимостта ще е намалена. Ще духа слаб южен вятър. Максимални температури 10-12°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com