Слънце и облаци в събота

# Reporter Svishtov 11.01.2020 04:11 550

 

Днес от запад облачността ще се увеличава и ще бъде по-често значителна. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Привечер на отделни места в Югозападна България ще превали слаб дъжд, в планинските райони там - сняг. Максималните температури ще са между 8° и 13°, в София - около 9°.

 За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 10°, минимална -1°. Продължителността на деня е 9 часа и 11 минути. Ясно зимно утро. Луната спи.  Слънцето е наред. През по голяма част от деня ще бъде слънчево. Заоблачаване следобед. Пролет през януари. Топло и приятно време за почивка.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и вечерта ще започне да се повишава

Над планините облачността ще е променлива, често значителна. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Привечер в планините на Югозападна България ще завали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 10°-11°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com