Облачно и слънчево в неделя

# Reporter Svishtov 12.01.2020 04:05 522

Днес преди обяд на много места в Южна България ще продължи да превалява дъжд, в планините – сняг, а по-късно валежите ще спират и от север облачността ще се разкъсва. Северозападният вятър ще утихне, а в Източна България ще се ориентира от север-североизток и ще бъде до умерен. Максималните температури ще са между 3° и 8°, в София – около 3°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 8°, минимална -2°. Продължителността на деня е 9 часа и 13 минути. Ясно и топло утро за януари. Разкъсана облачност. Слънце следобед. Дъждът от юг няма да стигне до нас на север. Днес като вчера - топло и приятно за почивка. Неделя е ! Делете почивката със семейството !

 Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще продължи да се повишава.

Над планините облачността ще е значителна с валежи от сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра - около минус 3°.

По Черноморието облачността ще е значителна, преди обяд с превалявания от дъжд, главно по южното крайбрежие. Ще деха до умерен вятър от северозапад, който ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са между 5° и 8°. Температурата на морската вода ще е около 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com