Мъгла във вторник

# Reporter Svishtov 14.01.2020 04:04 557

Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Преди обяд на много места в равнините и котловините ще бъде мъгливо. Максималните температури ще са между 7° и 12°, но в районите с трайна мъгла ще останат по-ниски.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 7°, минимална -2°. Продължителността на деня е 9 часа и 16 минути. Зимно утро с минусови температури. Осъмнахме с  -4 градуса. Мъгла над Дунава, която според прогнозата ще запълзи по свищовските баири и цял ден ще властва над града.   Днес бързайте бавно в мъглата!

Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

В планините ще е предимно слънчево. Вятърът ще е слаб от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около 2°.

В сутрешните часове на места по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня ще е предимно слънчево и почти тихо. Максималните температури ще са между 6° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com