Мъгла и облаци в сряда

# Reporter Svishtov 15.01.2020 04:24 614

Днес на много места в равнините, котловините и около реките ще има мъгли или ниска облачност, които ще се задържат почти през целия ден. Там дневните температури ще останат ниски, предимно между 2° и 7°, докато в планинските райони ще бъде слънчево и с високи температури – до 10°-12°, в София - около 7°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 4°, минимална -2°. Продължителността на деня е 9 часа и 18 минути. Мъгливо утро в сряда.Слана ни попари. Облачно през по голяма част от деня. Слънчеви лъчи ще разкъсат облаците и ще се покажат към обед. В сряда не се сяда. Спорен ден !

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна.

Над планините ще бъде слънчево със слаб източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места ще има мъгла. След обяд ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще бъдат между 7° и 9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com