Мъгла и ръмеж в неделя

# Reporter Svishtov 19.01.2020 03:50 564

Днес ще има значителна ниска облачност. По-значителни разкъсвания и намаления на облачността ще има над Югозападна България. На отделни места в източните райони ще превали слаб дъжд, а през нощта срещу понеделник и в Предбалкана ще превали слаб сняг. Ще духа слаб, в Източна България до умерен север-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 1° и 6°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 4°, минимална -2°. Продължителността на деня е 9 часа и 25 минути. Пореден ден осъмваме с мъгливо утро. Не ни се става в такава сутрин и то в неделя. След мъглата идва слаб ръмеж от дъждец към обед. Експресно пазаруване, кратка разходка с домашните любимци и идва ред на активна неделна почивка - музика, книга, игри и забавления. Топлината и уюта на дома в неделя !

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и през деня бавно ще се повишава.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще бъде слаб до умерен, като до края на деня ще се ориентира от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 1°, на 2000 метра – минус 4°.

Над Черноморието ще бъде облачно, на отделни места със слаби превалявания от дъжд. Ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максимални температури предимно между 5° и 7°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com