Облаци и слънце в понеделник

# Reporter Svishtov 20.01.2020 03:55 629

Днес преди обяд ще бъде облачно. В следобедните часове облачността над Западна България ще се разкъса. Ще духа слаб северозападен, в Източна България – умерен северен вятър. Максималните температури ще бъдат предимно между 0° и 5°, в София 1°-2°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 5°, минимална -4°. Продължителността на деня е 9 часа и 27 минути. Облачно утро. Мъглата над Дунава не се е надигнала и днес ще си плува по течението. Северният вятър ще промени настроението на времето. Облаците до обед ще отстъпят място на слънцето. Слънчев следобед. Приятна промяна в началото на новата седмица.

Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за месеца и през деня ще продължи да се повишава.

В планините в сутрешните часове е слънчево само по най-високите части, но облачността ще се разкъса и намалее и над останалите райони и след обяд ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - силен вятър от север-североизток. Максималната температури на височина 1200 метра ще бъде минус 1°, на 2000 метра - около минус 5°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно. През нощта облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб, след обяд - умерен северен вятър. Максималните температури ще са 3°- 5°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 7° - 8°


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com