Слънце в четвъртък

# Reporter Svishtov 13.02.2020 03:36 587

Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 9° и 14°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 12°, минимална 0°. Продължителността на деня е 10 часа и 25 минути. Ясно утро. В 6 часа 0 градуса. Ако е вярна поговорката, че "Денят се познава от сутринта", днес ще бъде слънчево и приятно топло. Лек западен вятър ще ни напомня, че зимата е още тук. 

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца; след обяд ще започне да се понижава.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен северозападен вятър, който до вечерта постепенно ще се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 4°, на 2000 метра – около минус 3°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максимални температури на въздуха между 9° и 13°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com