Облачно в петък

# Reporter Svishtov 27.03.2020 03:56 615

Днес ще се задържи предимно облачно, на места в Югозападна България с превалявания от дъжд. Временни разкъсвания на облачността ще има главно над североизточните райони. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Дневните температури слабо ще се повишат и максималните ще са между 9° и 14°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 15°, минимална 3°. Продължителността на деня е 12 часа и 32 минути. "Всяко чудо за три дни" и така завърши гостуването на зимата през пролетта. Затоплянето продължава, макар и незначително. Облачно утро, мъгла над Дунава. Разкъсана облачност и опити на слънцето да се покаже предиобед. Предимно облачно през по-толяма част от деня. Как сте в къщи ? - Като в театър, сцените следват една след друга. Разнообразете деня си с домашен театър и така ще отпразнувате Деня на театъра.

Атмосферното налягане ще се понижава и след обяд вече ще е малко по-ниско от средното за месеца.

В планините ще е облачно, по билата – мъгливо. На места, главно в Рило-Родопската област и планините в крайните югозападни райони ще има превалявания от сняг, под 1000 метра – от дъжд. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра – около минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, с по-съществени временни разкъсвания в северните райони. Ще духа умерен, временно и силен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 10° и 14°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com