Облаци и слънце в събота

# Reporter Svishtov 28.03.2020 03:50 456

Днес облачността над страната ще е значителна. До обяд на отделни места в Южна България слабо ще превали. Над северните райони ще има по-съществени временни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб, в източните райони – до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са предимно между 11° и 16°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 16°, минимална 4°. Продължителността на деня е 12 часа и 34 минути. Облачно, пролетно утро. Леко повишение на дневните температури. Днес, като вчера. Слънце - пролетно и топло, облаци за да ни задържат, доколкото могат вкъщи. Важно е, че мама е вкъщи !

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца и ще продължи да се понижава

В планините облачността ще е значителна, на места в масивите от Южна България ще превали слаб дъжд, над около 1800 метра - слаб сняг. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 ще е около 5°, на 2000 метра - около минус 1°.

По Черноморието облачността ще е значителна, но само в крайните южни райони слабо ще превли. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 10° и 14°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 9° - 10°.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com