По - топло в петък

# Reporter Svishtov 03.04.2020 03:07 417

Днес ще е предимно слънчево. След обяд от югозапад ще се заоблачи, но валежи не се очакват. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток, в западната половина на Дунавската равнина временно - от север-североизток. Максималните температури ще са между 10° и 15°, в София – около 11°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 17°, минимална 3°. Продължителността на деня е 12 часа и 52 минути. Ясно и студено утро. В 6 часа е -2 градуса навън. Април влиза в пролетния си ритъм. Затопляне, разкъсване на облаците от слънцето, което ще ни сгрее с пролетната си усмивка. Пролетта е тук ! Дишайте, издишайте, но не съвсем ! Пазете се ! 

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и слабо ще се понижи.

В планините ще е предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се заоблачи. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 3°, на 2000 метра - минус 1°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 9° и 12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com