Нарушители на обществения ред и закона

# SvishtovToday 27.05.2020 07:25 2035

Бързо производство за неизпълнение на полицейско разпореждане е започнато в РУ – Свищов. Вчера в 17,00 ч. в полицейското управление е получен сигнал за  нарушаване на обществения ред. Изпратеният на адреса екип е установил 46-годишен мъж, който ругаел и обиждал живущите в блока. Той попречил на полицейските служители да изпълнят служебните си задължения. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Нерегистрирано возило, установиха служители на РУ – Свищов. Снощи в 22,30 ч. в крайдунавския град е извършена проверка на лек автомобил «Шкода», управляван от неправоспособен 25-годишен жител на с. Морава. В хода на проверката е установено, че регистрационните табели на возилото са издадени за друго превозно средство, а водачът е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за шофиране без необходимото свидетелство.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com