„Бон-Бон“ и любими български изпълнители подкрепиха кампанията на Европейския парламент

# SvishtovToday 01.06.2020 07:37 1427

В Деня на детето Свилен Ноев, Стунджи, Орлин Павлов, Графа, Прея, Любо Киров, ЛаТиДа, Стефан Щерев, квартет ClassicArt и Орлин Цветанов и Радостин Събев-Шошо изпълниха песента „Дъга“ заедно със своите малки колеги от „Бон–Бон“.

 

Днес повече от всякога е изключително важно да чувстваме силата на единството и солидарността. Децата са сред героите по време на пандемията - те спряха да ходят на градина и училище, не можеха да играят навън или да се виждат със своите близки и приятели. Затова в Деня на детето 1 юни Бюрото на Европейския парламент в България и малките изпълнители от група „Бон-Бон“, заедно с техните по-големи колеги Свилен Ноев, Стоян Янкулов - Стунджи, Орлин Павлов, Владимир Ампов - Графа, Прея Осасей, Любо Киров, ЛаТиДа, Стефан Щерев, квартет ClassicArt и Орлин Цветанов и Радостин Събев- Шошо им подаряват едно по-различно изпълнение на любимата детска песен „Дъга“ на композитора Виктор Чучков. Включете се в кампанията #ЕвропаСрещуCovid19 В Деня на детето нарисувайте дъга или оцвететеедин от плакатите на кампанията на Бюрото на Европейския парламент, снимайте и споделете във вашите профили в социалните мрежи, като използвате хаштага #ЕвропаСрещуCovid19 и ни тагнете (@eplosofiaвъв Фейсбук, @EP_Bulgaria в ТуитъриИнстаграм).

По този начин ще покажете личната си подкрепа за самоотвержената работа на хората, които се грижат за нас, нашите приятели, близки и роднини. #ЕвропаСрещуCovid19 Много са примерите за солидарност между държавите - членки на ЕС, които си помагат една на друга в тази безпрецедентна криза в областта на общественото здраве. Освен чрез взаимното подпомагане между страните с осигуряване на медицинска апаратура и консумативи европейската солидарност се изразява и в намирането на общоевропейски решения. ЕС е единственото място, където държавите членки могат реално да работят заедно в търсене на изход от настоящата криза.

Инструментите на ЕС, обменът на данни, координацията, финансирането и експертният опит са част от солидарността на ЕС и се използват активно в създалата се ситуация. На равнище ЕС се подготвя един истински колективен отговор на кризата. В своята кампания под наслов #ЕвропаСрещуCOVID19 Европейският парламент е събрал истории за солидарност и надежда от цяла Европа.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери