Цветелин Борисов ще гради структурата на „Има такъв народ“ в Община Свищов

# SvishtovToday 30.07.2020 06:44 2796

Партията на Слави Трифонов “Има такъв народ” утвърди областни и общински координатори и стартира набиране на членове и симпатизанти. Процесът започна след проведения първи Национален съвет на партията на 19 юли в София, а за координатор на Община Свищов бе утвърден Цветелин Борисов, който е и сред учредителите на партията.

С този политически проект, Цветелин Борисов прави своя дебют в политическия живот. До момента той никога не е членувал в политически формации, въпреки своите виждания за развитието на общината. Младият учител решава да се включи в политическия живот след редица забелязани нередности – лошо изпълнени проекти, зле асфалтирани улици, изтеглени заеми от общината и др.

„След срещата ми със Слави Трифонов и екипа му през ноември 2017 г. по покана на свищовските студенти, с тях проведохме разговор за бъдещето на България и Община Свищов. Голяма част от моите идеи съвпаднаха с техните виждания. След обявяване на политическия проект бе въпрос на време да се включа“.

„Както се казва, идва време, в което всеки трябва да даде своя дан към обществото“

, обяснява в своята мотивация Цветелин Борисов.

Новият партиен лидер е от гр. Свищов. Упражнява две професии - учител и програмист. В момента преподава в ПДТГ „Димитър Хадживасилев“, както и управлява своя IT фирма. Завършва бакалавърска и магистърска степен в СА „Д.А. Ценов“ със специалност Бизнес информатика. Понастоящем, следва за ОНС „Доктор“ в същата катедра. През последните години, младият учител изгради добър имидж в преподавателската професия, като един от последните му успехи е класирането на ученик на 2-ро място в България на олимпиадата по Информационни технологии.

Изграждането на новата партия започва с набиране на нови членове и симпатизанти. В Община Свищов и нейните села може да се подават заявления, след свързване с общинския координатор Цветелин Борисов. В сайта на ПП „Има такъв народ” в секция контакти може да се види и неговият телефон за връзка.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери