Слънце 3/1 в четвъртък

# Reporter Svishtov 17.09.2020 00:27 326

През нощта ще бъде предимно ясно със слаб източен вятър. Минималните температури ще са между 12° и 17°. През деня ще преобладава слънчево време, над западните райони с разкъсана висока и средна облачност. Ще духа слаб, в Източна България – умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 26° и 31°.

За Свищов и региона прогнозна максимална температура от 32°, минимална 14°. Продължителността на деня е 12 часа и 23 мин. Вярваме, че днес в четвъртък слънцето пак ще изгрее ! Надеждата цял ден да е слънчево - ще бъде ! Любовта на слънцето към нас - доказана ! Мъдро ще приключи деня , дишайки въздух с 37 AQI. Честит празник !

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца - слабо ще се понижи.

Над планините ще е предимно слънчево, над масивите в Западна България с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра - около 14°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 25° и 28°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com