Вицебалканският шампион по Кикбокс е от гр. Свищов

# SvishtovToday 20.09.2020 10:31 810

МИТКО БОЖАНОВ: „Вече можем да се гордеем с първите 5 медала по КИКБОКС за нашата школа. Сега получавам много заявки от хора, които желаят да тренират КИКБОКС с мен“.


Медалистите са Никола Янков и Ясен Тодоров, които спечелиха един златен и 4 сребърни медала по КИКБОКС. Макар и от град Свищов, двамата състезатели редовно участват и в тренировките, провеждани в град Белене. Така обменят опит с местните бойци. Никола и Ясен от 4 години изучават Киокушин карате, но с тях се работи и по правилата на Кикбокс.


През март (тази година) двамата състезатели участваха на Държавно първенство по Кикбокс в Шумен. Те станаха вице шампиони в категориите си по правилника "ЛОУ КИК" - един от най-твърдите стилове в Кикбокс. Двамата бойци повториха успеха си и на Държавното първенство по Кикбокс - стил "Фул контакт" в гр. Каварна (от 4 до 6 септември). Ясен е шампион, а Никола отново е вице шампион. Последната изява е от 19 септември в Козлодуй - по правилника "ЛОУ КИК". Резултата е титла на вице БАЛКАНСКИ шампион по Кикбокс за Никола Янков. Ясен пропусна състезанието поради контузия.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com

Галери