РУ Свищов - дейността през уикенда

# SvishtovToday 21.09.2020 07:42 887

Петък

Наркотични вещества иззеха служители на полицейското управление в Свищов. При провеждане на специализирана полицейска операция в петък свищовски полицаи са извършили проверки на 18-годишен местен жител и 17-годишно момиче. В двамата са намерени и иззети 1 грам растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана и 0,5 грама бяло кристалообразно вещество, което при тест е реагирало на метаамфетамин. Срещу двамата са започнати бързи производства.

Събота

Водач, употребил алкохол установиха служители на полицейското управление в Свищов. В неделя в 03,05 ч. в крайдунавския град е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 50-годишен мъж от Козловец. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,26 промила. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

Неделя

Нерегистриран автомобил, установиха служители на РУ – Свищов. Вчера в землището на с. Овча Могила е извършена проверка на лек автомобил „Волво“, управляван от 49-годишен мъж от същото село. В хода на проверката е установено, че регистрацията на автомобила е прекратена в началото на годината и същият  не е пререгистриран по установения ред. По случая е започнато бързо производство.


Екипът на SVISHTOVTODAY.COM е готов да публикува Вашите сигнали. Изпращайте Вашите материали на office@svishtovtoday.com